Home terveys 5 ei niin hullua vaihtoehtoisen lääketieteen hoitoa, jotka voivat auttaa sinua käsittelemään ongelmia

5 ei niin hullua vaihtoehtoisen lääketieteen hoitoa, jotka voivat auttaa sinua käsittelemään ongelmia

by Henrik Reuben
0 comment

Joissakin tapauksissa sinun ei tarvitse kiirehtiä perinteisen lääkärin puoleen, koska vaihtoehtoinen lääketiede voi riittää auttamaan sinua selviytymään mahdollisista ongelmistasi. Katso joitain suosituimmista vaihtoehdoista ja muista, että ne ovat suosittuja vain siksi, että ihmiset ovat onnistuneet käyttämään niitä. Ehkä meidän kaikkien pitäisi tästä lähtien alkaa avata mieltämme hieman enemmän.

Hypnotisoijalle menossa

Jos sinulla on avoin mieli, hyödyt varmasti hypnotisoijan luona käymisestä, koska he voivat auttaa sinua voittamaan useita erilaisia ​​ongelmia. Älä mene lankaan ajattelemalla, että olet syvässä transsissa pisteeseen, jossa sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä tapahtuu, koska se ei yksinkertaisesti ole totta. Hypnotisoija pystyy vain hyödyntämään taikuuttaan alitajuntaan, ja he voivat parantaa terveyttäsi auttamalla sinua voittamaan riippuvuutta aiheuttavista tavoista, kuten tupakoinnista ja huumeiden käytöstä.

Yrttien nieleminen

Luonnolliset lisäravinteet ovat iso juttu, ja ehkä se liittyy siihen, että perinteinen lääketiede on niin kallista, joten ihmiset etsivät muita tapoja parantaa vaivojaan. Erityisesti kalaöljyä on edistetty voimakkaasti viime vuosina, koska se auttaa niveliäsi ja vähentää sydänsairauksien mahdollisuuksia. Saatavilla on satoja muita, ja jos tutkit niitä, huomaat, että monet perustuvat muinaiseen kiinalaiseen lääketieteeseen.

Käyttäen mielikuvitustasi

Ohjattu kuva saattaa kuulostaa joltain uuden aikakauden markkinointihullulta, jolla ei olisi mitään mahdollisuuksia toimia, mutta alamme pikkuhiljaa tajuta, että keho ja mieli liittyvät toisiinsa enemmän kuin uskommekaan. Jos voit kuvitella tietyn vamman paranevan nopeammin, tapahtuuko se? Voidaanko sitä käyttää auttamaan syöpää sairastavia ihmisiä voittamaan joitain stressiin liittyviä ongelmia, joita he joutuvat käsittelemään? Jotkut ihmiset vannovat sen nimeen, joten sinun on vain testattava se itse.

Satoja neuloja

Pöydällä makaaminen, kun ammattilainen pistää satoja neuloja kehoosi, ei kuulosta liian hauskalta, mutta se ei tarkoita, etteikö se olisi terveydelle hyvä asia. Jos kärsit tietyistä sairauksista, se on loistava tapa auttaa sinua elämään normaalia elämää muutamassa istunnossa. Migreeni on pahempaa kuin pään puristaminen ruuvipenkillä, ja akupunktio voi auttaa ne häviämään. Se pystyy myös lisäämään käyttämiesi lääkkeiden tehokkuutta, mikä tarkoittaa, että ne toimivat paljon paremmin.

Hierontaterapia

Kun menet hierontaan, et vain maksa paljon rahaa tunteaksesi olosi rentoutuneeksi, kun joku hieroo käsiään kehosi poikki tunnin ajan. On monia etuja, jotka parantavat terveyttäsi, mutta ole varovainen, koska se toimii selvästi paljon paremmin, jos sinua hoitaa kokenut ammattilainen. Lisääntynyt verenkierto, lihaskipujen lievitys sekä stressin ja ahdistuksen väheneminen ovat vain a
muutamia asioita, joita voit odottaa, kun rullaat alas hierontaterapiapöydältä.

© 2024 – Globaali Media – All Rights Reserved.