Home Uutiset 5 tapaa tehdä festivaalista ympäristöystävällisempi

5 tapaa tehdä festivaalista ympäristöystävällisempi

by Henrik Reuben
0 comment

Festivaalit tarjoavat ihmisille hauskan tavan viettää viikonloppua ulkona, jossa he voivat tanssia upean musiikin tahdissa. Festivaalin suunnittelu vie varmasti paljon aikaa ja vaivaa. Tapahtumapaikan, kokoonpanon, turvallisuuden ja lippujen järjestämisen lisäksi sinun tulee miettiä, että tapahtumasta tulee ympäristöystävällinen. Muutamalla yksinkertaisella säädöllä voit tehdä oman osasi ympäristön hyväksi ja säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä. Tämä artikkeli tarjoaa tietoa viidestä eri tavasta, joilla voit tehdä festivaalistasi ympäristöystävällisemmän.

Elintarvikkeiden pakkaus

Hyvä paikka aloittaa on ruokapakkauksista ja jätteistä, joita festivaalisi aikoo tuottaa. Voit lähettää kaikille myyjillesi tietopaketin, jossa on muutamia ehdotuksia, jotka auttavat heitä vähentämään jätettä. Tämä voi sisältää esimerkiksi biohajoavien pakkausten käyttämisen ja tarpeettoman ruoan ja juoman pakkauksen käyttämisen. Tämä ei ainoastaan ​​​​auta festivaalistasi olemaan vihreämpää, vaan myös säästät rahaa jätteiden hävittämisessä.

Rajoita saantia

Monilla festivaaleilla on tiukat säännöt siitä, mitä festivaaleille saa tuoda ja mitä ei. Tämä sisältää usein alkoholin ja siten pakkausjätteen rajan. Olemalla selkeät säännöt vieraille ennen tapahtumaa, autat vähentämään festivaaleille tuotavan roskan määrää.

Roskat ja Kierrätys

Tapahtuman kävijöille tulee tehdä vankka kierrätyssuunnitelma. Tämä voi sisältää erilliset roska-astiat, jotka auttavat vieraita erottelemaan roskat, kun he tulevat heittämään ne pois. Voit myös vuokrata roskakorihäkkejä, jotka mahdollistavat nopean ja helpon tavan varastoida suuria roskamääriä ennen kuin se on valmis kierrätettäväksi. Festivaalin ympärillä pitäisi olla myös kirjallisuutta ja verkkosivuilla tietoa, jossa kerrotaan tapahtuman kävijöille kierrätyssuunnitelmastasi ja siitä, mitä he voivat tehdä festivaalin ympäristöystävällisyyden lisäämiseksi. Katso Burning Man in America – festivaalin päätyttyä ei jää lähes yhtään roskaa, koska kaikki tekevät yhteistyötä sen siivoamiseksi.

Eco Bond

Jotkut festivaalit ottavat nyt käyttöön ekologisen sidon. Tämä on pieni maksu, joka sisältyy lipun hintaan. Tämä maksu palautetaan festivaalin lopussa edellyttäen, että lipunhaltija suorittaa tehtävän. Tyypillisesti tämä tehtävä on jotain sellaista kuin roskasäkin luovuttaminen festivaalin kierrätysalueelle. Kun he luovuttavat roskat ja eco-bond-lipun, rahat palautetaan kokonaisuudessaan. Tämä on hieno idea, sillä se levittää tietoisuutta kierrätyksestä ja auttaa saamaan myös ihmiset mukaan kierrätysprosessiin.

WC:t

On olemassa useita kompostikäymäläjä, joissa ei käytetä voimakkaita kemikaaleja, jotka voivat saastuttaa ympäristöä. Voit vuokrata nämä wc:t ja käyttää niitä sekä portaaleja ympäri festivaalialuetta tehdäksesi siitä ympäristöystävällisemmän.

You may also like

© 2024 – Globaali Media – All Rights Reserved.