Home Uutiset 5 turvallisuutta minimusiikkifestivaalillesi

5 turvallisuutta minimusiikkifestivaalillesi

by Henrik Reuben
0 comment

Yhä useammat ihmiset valitsevat oman musiikkitapahtumansa isännöimisen maallaan tai toisessa paikassa. Oman musiikkifestivaalin järjestäminen tarjoaa sinulle täydellisen tilaisuuden viihdyttää ystäviä, perhettä ja vieraita, ja voit myös varata artisteja oman musiikkimaun mukaan. Jotta tapahtuma onnistuisi, sinun on suunniteltava ja organisoitava monia asioita. Tässä artikkelissa tarkastellaan viittä turvallisuutta, joita tarvitset minimusiikkifestivaaleillasi.

Turvallisuushenkilöstö

Turvahenkilöstöllä voidaan myös tehdä tapahtumastasi turvallisempi sinulle ja vieraillesi. He ovat ammatillisesti koulutettuja selviytymään erilaisista tilanteista. Voit asettaa turvahenkilöstön tapahtumasi sisäänkäynnille tarkastamaan vieraita ja varmistamaan, että he ovat vieraslistalla tai että heillä on lippuja. Voit myös pyytää turvahenkilöstöä partioimaan tapahtuman sisällä turvallisuuden takaamiseksi. Turvahenkilöstö voi olla univormussa tai peitettynä, ja he voivat jopa partioida turvakoirien kanssa saadakseen lisäturvaa.

Liput/Rannekkeet/Vieraslista

Varmista, että sinulla on vankka suunnitelma siitä, ketkä pääsevät tapahtumaasi. Sinulla pitäisi olla täydellinen vieraslista, jonka henkilökunta tai turvahenkilökunta tarkistaa. Varmista, että myöntämäsi liput ovat ainutlaatuisia ja vaikeasti kopioitavia, jotta ihmiset eivät ala tekemään väärennettyjä kopioita. Ranneke tulee myös kiinnittää tukevasti ranteisiin, jotta niitä ei voi irrottaa ja siirtää muille, jotka eivät ole ostaneet lippuja.

Lattiapäällyste

Jos on mahdollista sataa tai järjestät tapahtumasi pehmeällä alustalla, kannattaa harkita lattian kattamista. Lattiapäällysteitä voidaan käyttää tapahtuman ympärillä olevilla teillä ja poluilla. Se auttaa estämään maata kastumasta ja mutaisesta, mikä voi aiheuttaa turvallisuusriskin vieraille. Jotkut erikoistuneet vuokrausyritykset vuokraavat myös tilapäisiä lattiapäällysteitä.

Miekkailu

Miekkailu on tärkeä osa minimusiikkifestivaalin järjestämistä. Jos järjestät tapahtuman alueella, johon yleisö pääsee helposti, sinun on käytettävä turva-aitaa. On erikoisyrityksiä, jotka voivat vuokrata tilapäisiä aitauksia, joita voidaan käyttää tapahtumissa. He voivat toimittaa aidan suoraan tapahtumapaikallesi ja noutaa sen festivaalin päätyttyä. Siellä on korkeat turva-aidat, joita voidaan käyttää kehän tai tapahtumapaikan ympärillä, sekä pienempiä esteitä, joita voidaan käyttää väkijoukon hallintaan.

Ensiapu teltta

Ensiaputeltta tarjoaa vieraille paikan, johon mennä, jos he tarvitsevat lääketieteellistä apua. Festivaalin vapaaehtoisia voi käyttää myös radioiden kanssa, jotta he voivat hätätilanteessa kutsua nopeasti ja helposti lääkärin apua. Varmista, että sairaanhoitoteltta on selkeästi viitoitettu, jotta ihmiset löytävät sen nopeasti.

Sisällytä tapahtumaasi useita yllä olevista vinkeistä ja järjestät varmasti turvallisen festivaalin. Onnea!

You may also like

© 2024 – Globaali Media – All Rights Reserved.