Home Kasino Lotto pelit

Lotto pelit

by Henrik Reuben
0 comment

On monia tapoja pelata Lottoa, mutta mikä peli pelaa, voit voittaa. Alla on vain muutamia Lotto-pelistrategioita, joiden avulla voit löytää vaikean voittosarjan. Tässä artikkelissa tarkastelemme 6/49 Lotto -peliä, mutta sitä voidaan käyttää myös muun tyyppisissä arpajaisissa. 6/49 Lotto tarkoittaa periaatteessa, että valitset 6 numeroa väliltä 1-49.

Parillinen / Pariton

Paras parillinen/pariton suhde on 3/3, jota seuraa 2/4 tai 4/2. Jos voisit pelata kaikkia mahdollisia 3/3-yhdistelmiä (ei sano, että sinun pitäisi), niin riippumatta siitä, mitkä Lotto-numerot arvotaan, voit olla varma, että kädessäsi on voittosarjoja alkaen 3 numerosta ja ylöspäin.

Aiemmat tapahtumat

Ensin voit pelata satunnaisia lottonumeroita/sarjoja, jotka ovat jo tulleet esiin. Jos olet onnekas, voit voittaa jotain lotossa. Mutta tämä ei anna voittoyhdistelmää seuraavalle arvonnalle, koska suurin esiintyminen pysähtyy todennäköisesti 4 numeroon, 4 + bonus, jos olet onnekas. Joten seuraavaan vaiheeseen.

Mitä jos voisit käyttää omaa tietokantaasi nähdäksesi, kuinka se voidaan minimoida mahdollisen voittoyhdistelmän säilyttämiseksi tulevaa arvontaa varten käyttämällä tätä edellistä esiintymispeliä. Käyttämällä omia valittuja lottonumeroita yritä eliminoida sarjoja, joiden voittotyyppi on yli 4 numeroa tai jopa yli 3 + bonus mieltymyksistäsi riippuen. Tämän tekeminen toivottavasti lisää mahdollisuuksiasi voittaa lottosarja.

Yhteensä

Jos otat Lotto-sarjan ja lasket yhteen kaikki luvut, vastaus on summa. Esimerkkinä voisi olla, jos otat Lotto-sarjan 03-12-21-29-38-48, niin summa on 151. Periaatteessa summa-arvo on hyödyllinen, koska voit tarkastella aiempia lottosarjoja ja saada käsityksen vähimmäis- ja enimmäissummarajat, jotka Lotto-numeroiden pitäisi laskea yhteen.

Lukumäärärajojen käyttö

Jos katsot aiempia voittosarjoja lotossa ja keskität huomiosi sekvenssin ensimmäiseen numeroon. Nyt näet, että “korkein arvo” on todennäköisesti noin 30. Nämä numerot kertovat, että aiemmissa voittosarjoissa ensimmäisen numeron suurin arvo oli numero 30 tai niin.

Tämä tarkoittaa periaatteessa sitä, että kaikissa valitsemissasi sarjoissa ensimmäinen numero ei saa olla suurempi kuin “Ball 1”:n “korkein arvo”. Tämän tekeminen vähentää pari sekvenssiä, jotka eivät todennäköisesti tule koskaan esiin tulevaisuudessa.

You may also like

© 2024 – Globaali Media – All Rights Reserved.