Home Uutiset Saippuapähkinät – luonnon erittäin tehokkaat puhdistusaineet

Saippuapähkinät – luonnon erittäin tehokkaat puhdistusaineet

by Henrik Reuben
0 comment

Ympäristöasiat vievät yhä enemmän tilaa huolenaiheena nykyään. Emme kuitenkaan tee juurikaan vähentääksemme maapallon saastetaakkaa. On tunnettu tosiasia, että biohajoamattomat materiaalit ovat yksi suurimmista saastuttajista, koska ne pysyvät sellaisinaan ympäristössämme vuosia. Tiedätkö näiden biohajoamattomien jätteiden joukosta, että mitä muovi on maaperän saastumiselle, samoin kuin pesuaine veden saastumiselle.

Useimmissa pesuaineissa on biohajoamattomia aineita, jotka pysyvät ympäristössä vuosia, ja kestää vuosia ja vuosia, ennen kuin monimutkaiset yhdisteet hajoavat yksinkertaisemmiksi yhdisteiksi. Meidän on kuitenkin oltava tietoisia siitä, että tällaiset kemikaalit on korvattava kiireellisesti, eikä vain korvaaminen vaan paljon tehokkaampi vaihtoehto. Täydellinen vaihtoehto on luonnon oma puhdistusaine.

Saippuapähkinät ovat pohjimmiltaan hedelmiä, jotka tuottavat Saponiini-nimistä ainetta, joka toimii saippuana ja on loistava puhdistusaine. Saippuapähkinöiden paras ominaisuus pesuaineena on, että ne ovat vähän vaahtoavaa, tehokasta pinta-aktiivista ainetta, mikä tarkoittaa, että se alentaa nesteiden pintajännitystä ja antaa sen levitä ja poistaa siten lian, lian ja öljyn vaatteista muodostumisen sijaan. pisarat. Tämä on ominaisuus, jota haetaan pesuaineista, jotta ne voisivat puhdistaa tehokkaasti.

Saippuapähkinöissä on itse asiassa kaikki ominaisuudet, jotka tekevät niistä täydellisen HE-pesuaineen, jota voidaan käyttää kätevästi edestä täytetyissä pesukoneissa, joissa suurin osa pesuaineista ei sovi. Edestä täytettävät pesukoneet vaativat tavallisesti rumpua toisin kuin ylätäytettävien pesukoneiden sekoittimet, ja tämä rumpu saa aikaan paremman saponiinin vapautumisen, mikä tarjoaa paremman puhdistusvaikutuksen. Toinen tekijä, joka tekee täydellisen puhdistusaineen käytettäväksi edestä täytettävissä pesukoneissa, on se, että se tuottaa vähän vaahtoa toisin kuin useimmat kemialliset pesuaineet. Ottaen huomioon, että HE-pesurit kuluttavat vähemmän vettä, saippuapähkinät ovat hyviä käytettäväksi myös pienemmällä vedellä, sillä saippuapähkinät alkavat välittömästi vapauttaa saponiinia puhdistukseen joutuessaan kosketuksiin veden kanssa.

Jotkut saippuapähkinöiden ja niiden huolellisesti valmistettujen luonnon pyykinpesutuotteiden muista ominaisuuksista, jotka tekevät niistä selkeän HE-pesuaineen, ovat se, että ne ovat antifungaalisia, antimikrobisia ja luonnollisesti biohajoavia. Lisäksi ne eivät aiheuta allergiaa tai karheutta käsissä, koska ne ovat luonnontuote. Ne eivät myöskään ole ankarat vaatteille, niiden käytössä ei tarvita huuhteluaineita ja ne ovat helppokäyttöisiä. Niitä voidaan käyttää joko jauheena, nestemäisessä muodossa tai yksinkertaisesti luonnollisessa muodossaan. Pähkinöiden ulkokuori on kuivana kova ja ne kestävät pitkään, jos ne pidetään poissa kosteudelta. Pesua varten kuivat saippuapähkinät vapauttavat joutuessaan kosketuksiin veden kanssa Saponiinipitoisuutensa, jota käytetään pesuun.

Kaikilla näillä ominaisuuksilla voidaan odottaa, että saippuapähkinöiden hinta olisi korkea. Yllättävän saippuapähkinät ovat kuitenkin erittäin kohtuuhintaisia. Itse asiassa ne ovat usein halvempia kuin jotkut pesuaineet. Siksi ei ole juurikaan syytä, miksi pesuaineita ei pitäisi tuomita saippuapähkinöiden hyväksi, mikä johtaa parempaan puhdistukseen ja vähentää osaa ympäristöllemme aiheuttamastamme saastumisesta.

You may also like

© 2024 – Globaali Media – All Rights Reserved.